Περί θεραπείας

Περί θεραπείας

Πολλοί νομίζουν πως με το να χαλαρώσουν για λίγο και να κλείσουν τα μάτια, έρχονται σε επαφή με την ενέργεια τους.
Δεν είναι όμως έτσι.

Το ενεργειακό σώμα αποτελείται από αρκετά σώματα που το καθένα έχει τις δικές του λειτουργίες

και η επαφή με αυτό απαιτεί μια βαθιά ικανότητα παρατήρησης και επίγνωσης.
Παραβλέπουμε όταν είμαστε σε διαταραχή πως για να έχω καταφέρει να αρρωστήσω ή να έχω κάποιο πρόβλημα, σημαίνει πως για μεγάλο διάστημα δεν είχα αυτήν την επαφή με την ενέργεια μου.

Πως θα μπορούσε μια χαλάρωση λίγων λεπτών να επαναφέρει την τάξη σε ένα σύστημα που επί χρόνια είναι διαταραγμένο;

Αυτό απαιτεί ικανότητες που δυστυχώς ξεπερνούν την ανάγνωση ενός βιβλίου για αυτό και οι πραγματικοί ενεργειακοί θεραπευτές είναι σπάνιοι. Απαιτεί ο άνθρωπος ή ο θεραπευτής να μπορεί να έρθει σε ουσιαστική επαφή με το αιθερικό σώμα.

 

candle that never goes out india 1

Μόνο αν κάποιος αντιληφθεί μια διαταραχή μέσα στο ενεργειακό του σώμα, μπορεί να βοηθήσει την υγεία του. Αυτό κάνει ένας ενεργειακός θεραπευτής. Θα νιώσει μέσα στην ενέργεια του ανθρώπου το μπλοκάρισμα σαν αληθινό σπυρί, σαν αναμμένο κάρβουνο, σαν μια πραγματικότητα που θα στην περιγράψει όπως ακριβώς την νιώθεις, θα την βρει, θα στην δείξει, θα σε προειδοποιήσει. Αυτή η διαταραχή στην ενέργεια πρέπει να αλλάξει μορφή. Τότε θα βάλει τα χέρια του μέσα στο αιθερικό σώμα και δεν θα βγάλει κάτι που βρίσκεται στην φαντασία του. Θα πιάσει και θα βγάλει την διαταραχή από την ενέργεια και αν αυτό συμβεί, τότε το σώμα ξέρει τι να κάνει. Σε κάποιο διάστημα όλα θα αποκατασταθούν.

Αλλά αυτά για τον σύγχρονο νου, που όλα τα θέλει τώρα, όλα θέλει να τα αγοράσει με την μια, όλα θέλει να τα κάνουν άλλοι για αυτόν φαντάζουν δύσκολα ή ακόμη και ψεύτικα.

Γιατί ενώ ξέρει πως το σώμα του με τον ύπνο θεραπεύεται και ξεκουράζεται, δεν ξέρει πως με την βαθιά χαλάρωση και την επαφή με την ενέργεια του συνειδητά, μπορούν να συμβούν θαύματα.

Ενώ ξέρει πως δεν είναι μόνο σώμα, αρνείται να δει τι άλλο είναι.

Οι ενεργειακές θεραπείες με έναν σωστό θεραπευτή μπορούν να προκαλέσουν ωφέλιμες και θεαματικές αλλαγές στην υγεία μας.

Connect

Stay on The Loop

Subscribe to our news letter to get the lattest Yoga news