WEB ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ

Ο Δρόμος/web

H ΟΜΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ Ν ΑΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ WEBEX ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΉΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΤΟ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή 6972321207

 

Σε μια εποχή γεμάτη με τόσες πληροφορίες, γνώση και εικόνες, οι λεπτεπίλεπτες εσωτερικές προβολές και τα καλέσματα της ψυχής χάνονται μέσα στην τόση ένταση.

Ο άνθρωπος απομακρύνεται από τον εαυτό του, την πραγματική του φύση, την ικανότητα του να θεραπεύεται, μα ακόμη πιο πολύ απομακρύνεται από την αναζήτηση του θείου και αυτό δημιουργεί βαθιά εσωτερικά κενά. Τα κενά αυτά μας δημιουργούν συναισθήματα αποτυχίας, απομόνωσης, δυστυχίας, αρνητικών σκέψεων, απόσυρσης κλπ.

Κάθε φορά που αποκτούμε μία νέα γνώση, κάθε φορά που βιώνουμε μία νέα εμπειρία, κάθε φορά που σκεφτόμαστε κάτι νέο, ανοίγει και ένας καινούργιος δρόμος.
Μια καινούργια προοπτική να περπατήσουμε τη ζωή. Καινούργιες πιθανότητες, καινούργιες ευκαιρίες. Την ίδια στιγμή ένας εσωτερικός Δρόμος ανοίγει και στην ύπαρξη μας. Ένας δρόμος που μας καλεί ακόμη πιο βαθιά να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας και τις πολλές μας δυνατότητες. Ένας δρόμος που δεν έχει τέλος, παρά μόνο αρχή.

Ο "Δρόμος" θα είναι το αντικείμενο της φετινής ομάδας διαλογισμού.
Ένας δρόμος που στόχο θα χει να κάνει ακόμη πιο ξεκάθαρη για όλους μας την χαλάρωση, την υγεία, την πνευματική αναζήτηση, τον στοχασμό, τον διαλογισμό, την πορεία προς τον Θεό.

Φέτος θα περπατήσουμε σε οδοιπορικά τόσο στη φύση όσο και μέσα μας. θα διαβούμε ποτάμια, μονοπάτια, βουνά, λίμνες, μέσα μας και έξω. Θα δούμε πως η φύση ζει εντός μας και πως εμείς ζούμε μέσα στη φύση. Θα δούμε τα πόδια μας σαν εργαλείο διαλογισμού και την ακινησία σαν τρόπο βαδίσματος.

Φέτος θα εργαστούμε πάνω σε αυτήν την σύνδεση με το εσωτερικό μας κομμάτι.
Θα ενισχύσουμε την σωματική και ψυχική μας υγεία.
Θα συνδεθούμε με ανώτερες ιδέες και ιδανικά που χρειάζεται η σύγχρονη ζωή για να αντισταθμίσει την ένταση της καθημερινότητας.

Όσοι ενδιαφέρεστε δηλώστε στην εκδήλωση ή τηλεφωνικά
και σας περιμένουμε.

Η ομάδα απευθύνεται σε όλους και δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις ή προηγούμενη ενασχόληση με τον διαλογισμό.
Μόνη προϋπόθεση η αναζήτηση.

Πρωϊνοί Διαλογισμοί

Κάθε Τετάρτη πρωί στις 09.00 θα έχουμε μία διαδικτυακή συνάντηση με διαλογισμό, γνώση και πρακτικές για την διατήρηση της ψυχικής υγείας, της γαλήνης και της αρμονίας εντός μας.
Ο διαλογισμός είναι το μονοπάτι που μας φέρνει σε επαφή με την ψυχή , φέρνει στην επιφάνεια τις κρυμένες δυνατότητες μας, την χαρά, την εμπιστοσύνη και φανερώνει τον σκοπό της ζωής.

Register to read more...

ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΕΧΕΙ ΟΛΟΛΗΡΩΘΕΙ

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΤΩΡΑ

 

Η πανδημία μαζί με όλα τα δύσκολα της, έφερε και μια εσωστρέφεια που μας κάλεσε να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας λίγο παραπάνω. Ο διαλογισμός είναι μία πόρτα προς τον εαυτό, την υγεία και την ισορροπία.

 

Η μεταφυσική σκέψη πρέπει να ενώνεται με την φυσική ζωή. Τότε υπάρχει υγεία και αρμονία.

 

Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη να εργαστεί κάποιος με την αύρα του, την ενέργεια του και την ψυχική του καθαρότητα. Η επαφή με τον έξω κόσμο (τώρα που ξαναγυρνάμε στους ρυθμούς μας)  θα μας αποδυναμώσει αν αφεθούμε ή θα μας κάνει ακόμη πιο ισχυρούς μέσα από την συνειδητότητα μας. 

Ήδη πολύς κόσμος έχει χαλαρώσει με τον κορωνοιό και αυτό κάνει τα πάντα να ξαναεπιστρέψουν στην πρότερη θέση μας. Το να κρατήσει κάποιος  ένα σταθερό ρυθμό  με ασκήσεις και διαλογισμούς είναι σημαντικό.

 

Σε αυτές τις συναντήσεις θα κατανοήσουμε τον μηχανισμό της ενεργειακής προστασίας. Θα κάνουμε απλές ασκήσεις και θα δούμε με ποιους απλούς τρόπους μπορούμε να «καθαριζόμαστε» όχι μόνο στο σώμα όπως απαιτεί η πανδημία αλλά και στην ενέργεια μας.

 

Register to read more...

Μια φορά και έναν καιρό ήταν οι αριθμοί

Web Διαλογισμοί

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:30-21:30

Ο κόσμος των αριθμών και των συμβόλων είναι μονοπάτι που ο αναζητητής οπωσδήποτε θα συναντήσει κάποια στιγμή. Είναι σημείο του πνευματικού δρόμου το να μάθουμε να βλέπουμε τα σύμβολα και τους αριθμούς από μια εσωτερική θεώρηση. Κάθε αντικείμενο, κάθε δημιούργημα, κάθε τι που υπάρχει στη φύση είναι ένα γεωμετρικό σχήμα ή συνδυασμός πολλών. Μέσα από τους αριθμούς και τα σχήματα εκδηλώνεται η Ζωή. Ότι μας περιτριγυρίζει δεν είναι τίποτα άλλο παρά εκδηλωμένοι αριθμοί και ντυμένα σχήματα.

Register to read more...

template-joomspirit