Εσωτερικό χαμόγελο

Η πρακτική του εσωτερικού χαμόγελου είναι ένας υπέροχος τρόπος απαλλαγής της εσωτερικής μας έντασης.

Το να μπορείς να βρεθείς σε "χαμόγελο" είναι μια εσωτερική κατάσταση. 
 εσωτερικό χαμόγελο, σεμινάριο χαλάρωσης, θεραπεία εσωτερικών οργάνων

Περισσότερα...

Σεμινάριο Thai Massage

Oι ρίζες αυτής της τεχνικής, η οποία διαδόθηκε στον δυτικό κόσμο από την Ταϋλάνδη, βρίσκονται στην εποχή του Βούδα όταν ένας μαθητής του γιατρός, γνωστός για τις πνευματικές του δυνάμεις, άρχισε να θεραπεύει ασθενείς με την τεχνική αυτή.

Από τότε, το Ταϋλανδέζικο μασάζ έγινε παράδοση και διδάσκεται από γενιά σε γενιά.

Περισσότερα...

Σεμινάριο Hot Stones

Από πολύ παλιά οι άνθρωποι γνώριζαν και χρησιμοποιούσαν τις ευεργετικές ιδιότητες των λίθων. Οι ζεστές πέτρες ή hot stones όπως είναι γνωστές, αποτελούν μια πολύ καλή συνδυαστική χαλαρωτική θεραπεία.

Οι πέτρες που χρησιμοποιούνται είναι βασάλτης, ένα πέτρωμα με ιδιαίτερες θεραπευτικές ιδιότητες. Στόχος του σεμιναρίου είναι να δώσει τις απαιτούμενες βασικές γνώσεις σε όποιον ενδιαφέρεται να εξασκήσει την μέθοδο σε συνδυασμό με τις ήδη υπάρχουσες θεραπευτικές του. Οι επαγγελματίες του χώρου της ευεξίας και της χαλάρωσης θα βρουν στο σεμινάριο ένα ακόμη χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα με οποιαδήποτε μέθοδο.

Περισσότερα...

Σεμινάρια Κρυσταλλοθεραπείας

Οργανώνονται σε τακτά διαστήματα σεμινάρια κρυσταλλοθεραπείας και ενεργειακής θεραπείας.

Τα σεμινάρια θα σας μυήσουν στον μαγικό κόσμο των λίθων.

Οι ημιπολύτιμοι λίθοι μπορούν να μεταμορφώσουν την ζωή μας. 

Μία σειρά μίνι εργαστηρίων με αυτοτελή θέματα που θα ξεδιπλώσουν

Περισσότερα...

Τεχνικές Χαλάρωσης "Εσωτερικό Ταξίδι" Βιωματικό Εργαστήρι

Όλοι μας, κατά καιρούς , νιώθουμε μια ανεξήγητη κόπωση , μια ατονία και έλλειψη ενέργειας . Η διαρκής ένταση της καθημερινότητας συσσωρεύεται αθροιστικά στο σώμα μας αλλοιώνοντας τον τρόπο μέσα από τον οποίο ζούμε, αντιλαμβανόμαστε και χαιρόμαστε την ίδια την ζωή. Πολλά προβλήματα της καθημερινότητας, όπως πόνοι, εκνευρισμός, ασυναίσθητες κινήσεις, νοητική σύγχυση, υπερβολική ευαισθησία, κακός ύπνος, κακός μεταβολισμός και πολλά άλλα, συνδέονται με την ένταση που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε και κατευθύνουμε προς το φυσικό μας σώμα.

Περισσότερα:

template-joomspirit