Ιωσήφ Ουζιέλ

Ο Ιωσήφ Ουζιέλ γεννήθηκε το 1960 . Επαγγελματικά ασχολείται με την αστρολογία και την διαισθητική πρόβλεψη τα τελευταία 35 χρόνια.

Έχει κάνει χιλιάδες συνεδρίες συγκεντρώνοντας μια τεράστια εμπειρία ζωής.

Είναι σύμβουλος εταιριών και επιχειρήσεων.

Έχει δώσει πολλές διαλέξεις σε θέματα αστρολογίας, εσωτερισμού και πνευματικής αναζήτησης.

Η προσέγγιση του για την αστρολογία είναι πιο εσωτερική πιστεύοντας πως πέρα από ένα εργαλείο πρόβλεψης αποτελεί και ένα μέσο αυτογνωσίας. Ένα μονοπάτι που μπορεί κάποιος να δει τον εαυτό του πιο εύκολα και να καταλάβει αυτές τις εσώτερες ανάγκες του που καθορίζουν την ζωή του.

Από μικρός ανέπτυξε ιδιαίτερες ψυχικές δυνάμεις, μεγαλώνοντας δίπλα σε μια πνευματική θεραπεύτρια, την μητέρα του Γεωργία-Σάρρα Ουζιέλ.

iosif ouziel

Έτσι απέκτησε μια βαθιά και ουσιαστική σχέση με τον πνευματικό κόσμο. Μια σχέση που τον καθιστά ένα από τα πιο ισχυρά κανάλια στο κόσμο. Μέσα από την ζωντανή επαφή του με τον πνευματικό κόσμο έχει αντλήσει όλα αυτά τα χρόνια πλήθος γνώσης. Έχει μυήσει και αφυπνίσει δεκάδες ανθρώπων σε ένα πιο πνευματικό μονοπάτι. Διδάσκει την Αγάπη και το Έλεος. 

Ξεκίνησε τις πρώτες του εσωτερικές ομάδες το 1987. Το 1994 άρχισε ανοιχτές διαλογιστικές ομάδες που συνεχίζονται έως και σήμερα. Έχει αφήσει πίσω του ένα τεράστιο υλικό ασκήσεων, πρακτικών, φιλοσοφίας και πνευματικής εκπαίδευσης.

Έχει διδάξει  θεραπευτική, εσωτερισμό, πρακτικές κάθαρσης, ανώτερη επικοινωνία, εσωτερική αστρολογία. Έχει εμπνεύσει και καθοδηγήσει δεκάδες θεραπευτές και δασκάλους.

Από το 1998 οργανώνει  μαζί με τον Δημήτρη Παπαγεωργίου  μεταφυσικές εκδρομές σε πνευματικούς τόπους.

Η συμμετοχή σε αυτές τις εκδρομές είναι εμπειρία ζωής.

Από το 2005 οι ομάδες του λειτουργούν στο κέντρο Isis Therapy. 

template-joomspirit