Τεχνικές Χαλάρωσης Satyananda στη Θεσσαλονίκη

SATYANANDA YOGA

" Σε κάποιο επίπεδο της γιόγκα υπάρχει πειθαρχία. Σε κάποιο άλλο επίπεδο υπάρχει ελευθερία. Ελευθερία να χαμογελάσεις, να ζήσεις όπως επιθυμείς. Αυτος είναι λοιπόν ο θαυμαστός κόσμος της γιόγκα από τους ανθρώπους όλου του κόσμου".    

                                                                                                                                        Swami Satyananda

Οι πρακτικές χαλάρωσης Σατυανάντα είναι ένα ολιστικό σύστημα της γιόγκα που καλύπτει όλα τα επίπεδα της ύπαρξης    μας  ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας. Ο συνδυασμός της επιστημονικής σκέψης με την αρχαία σοφία οδηγεί σε φυσική ευεξία, νοητική, συναισθηματική και πνευματική σταθερότητα     καθώς και αυτό-ανακάλυψη. Μέσω της Σατυανάντα Γιόγκα μαθαίνει κανείς να διαχειρίζεται το στρες,   την ένταση, το άγχος στις αντιξοότητες, τις συγκρούσεις και τις προκλήσεις της ζωής. Ενθαρρύνει την ανάπτυξη της επίγνωσης και φέρνει τη Γιόγκα μέσα στην καθημερινή μας ζωή.

Έχει γίνει αντικείμενο πολλών επιστημονικών μελετών και πειραμάτων με αποτέλεσμα να γίνει αποδεκτή από την επιστημονική κοινότητα.

Η διδασκαλία της Σατυανάντα Γιόγκα έχει τις ρίζες της στη γιογκική παράδοση και τις αρχαίες  φιλοσοφίες της Τάντρα, Βεδάντα και Σάμκυα. Συνδυάζει πρακτικές από όλους τους κλάδους για την ανάπτυξη της προσωπικότητας.

 

Tags: σατυανάντα Yoga Θεσσαλονίκη, Yoga Θεσσαλονίκη, χαλάρωση, nindra, Θεσσαλονίκη, εναλλακτικές θεραπείες,χάθα γιόγκα, επίγνωση, ασκήσεις αναπνοής

template-joomspirit