Άρθρα

Holistic Therapy & Meditation Center

 

 

Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν κάτι μοναδικό.

 

Είμαστε όντα ανταλλαγής που σημαίνει ότι η υγεία μας είναι αποτέλεσμα πολλών πραγμάτων. Η σωστή διατροφή, η άσκηση, ο τρόπος στάσης του σώματος, τα συναισθήματα και οι σκέψεις που επιτρέπουμε να αναπτύσσονται μέσα μας, όλα αυτά συνθέτουν την ψυχική μας ισορροπία. 

 

Στον χώρο του ISIS εδώ και χρόνια ασχολούμαστε με αυτή την ολότητα

 δίνοντας βάρος και αξία τόσο στο σώμα όσο και στην ψυχή.

 

 

 

 

Το κέντρο Ίσις λειτουργεί από το 1999 στην Θεσσαλονίκη. Ασχολούμαστε με τις εναλλακτικές θεραπείες πρωτοστατώντας στην ανάπτυξη των εναλλακτικών εφαρμογών.

Γίνονται συνεδρίες για κλασικό μασάζ, λεμφικό μασάζ, ζεστές πέτρες (hot stones), ταϋλανδέζικο μασάζ (thai massage), σιάτσου (shiatsu), βιοενέργεια,κρυσταλλοθεραπεία, μασάζ προσώπου, ηχομασάζ, γιόγκα για παιδιά, τεχνικές χαλάρωσης για εγκύους, και συνδυαστικές εξατομικευμένες θεραπευτικές συνεδρίες.

Προσεγγίζουμε κάθε θέμα με μια ολιστική ματιά, εξετάζοντας και επιλέγοντας αυτό που θα βοηθούσε τον κάθε άνθρωπο ως άτομο. 

Ο χώρος δραστηριοποιείται επίσης σε ομαδικές δραστηριότητες και σεμινάρια.

Λειτουργούν εβδομαδιαία τμήματα διαλογισμού και αυτογνωσίας, τεχνικές χαλάρωσης της γιόγκα (yoga), χαλάρωση για εγκύους, τεχνικές χαλάρωσης για παιδιά, σεμινάρια ενεργειακής θεραπείας, εκπαίδευση στην ενεργειακή θεραπεία, κρυσταλλοθεραπείας.

Φιλοξενούνται και διοργανώνονται βιωματικά ή εκπαιδευτικά σεμινάρια σε συνεργασία με δασκάλους της Ελλάδος και του Εξωτερικού.

Οργανώνονται ομάδες χρήσης κρυστάλλων και ημιπολύτιμων λίθων.

template-joomspirit