ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ

ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ 2020-2021
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ  ΕΙΝΑΙ,  ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ, ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΧΩΡΑΕΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ!
 
Άκουσα κάποτε παλιά, τον ίδιο τον βασιλιά των καλικαντζάρων, να βγαίνει στο δάσος μέσα από την κουφάλα ενός γέρικου ξερού δέντρου και να φωνάζει με την γλυκιά γαιδουροφωνάρα του, αναγγέλλοντας τον ερχομό τους στον κόσμο μας αυτές τις μέρες. Αυτά ήταν τα λόγια του περίπου όπως τα θυμάμαι...
"Αγαπητό ασκέρι μου, ας ξεκινήσουμε όλοι μας για πάνω στη Μέση Γη. Φανερώστε τους κατσούφηδες, τους γρουσούζηδες και τους στριμμένους. Καρβουνιάστε την ψεύτικη σοβαρότητα και ξεκαρβουνιάστε όσους με αγνή καρδιά μπορούν να μας κοιτούν κατάματα. Γιατί αλήθεια λέω, μάρτυς  μου η μάνα μας Γη, καλύτερος καθρέπτης για αυτή τη ράτσα των ανθρώπων απ΄ το δικό μας ασκέρι δεν υπάρχει!!!"

Register to read more...

Οι άγγελοι στη ζωή μας

H θυσία των Αγγέλων σύμφωνα με την αρχαία σοφία, έφερε σε εκδήλωση το τέταρτο βασίλειο της φύσης. Τους ανθρώπους. Οι "επιστρέφοντες νιρβάνι από τον οίκο του Πατρός” όπως λέγονται αποκρυφιστικά,  δέχθηκαν ανθρώπινα σώματα προκειμένου να ανυψώσουν τον πρωτόγονο άνθρωπο σε μία μορφή πιο κοντινή στο σχέδιο του Θεού. Η θυσία αυτή έδωσε μία νέα ώθηση εξέλιξης στο ανθρώπινο πνεύμα που έκανε έτσι ένα βήμα ακόμη προς τον πνευματικό κόσμο. Ο άνθρωπος ξεπήδησε από το ζωικό βασίλειο, έγινε άνθρωπος και προορίζεται να κατακτήσει το αγγελικό βασίλειο. 

Register to read more...

Συνέντευξη για τον διαλογισμό

Ο άνθρωπος απομακρύνεται από τον εαυτό του, την πραγματική του φύση, την ικανότητα να θεραπεύεται, μα ακόμα πιο πολύ απομακρύνεται από την αναζήτηση του Θείου και αυτό δημιουργεί βαθιά εσωτερικά κενά.
Τα κενά αυτά μας δημιουργούν συναισθήματα αποτυχίας, απομόνωσης, δυστυχίας, αρνητικών σκέψεων απόσυρσης κλπ.
Αυτά και πολλά ακόμη στην εκπομπή Ideal Life της Βασιλικής Δαβλάρα, με θέμα τον Διαλογισμό στην οποία ήμουν καλεσμένος.

Πατήστε play και απολαύστε την.

Αποτοξίνωση και διαλογισμός

Θέλεις πραγματικά να αποτοξινωθείς;

Θέλεις να νιώσεις αγνός και δυνατός;

Τις ορμόνες σου να ισορροπούν;

To σώμα να μην πονά διαρκώς;

Τότε ανύψωσε τις σκέψεις σου.

Register to read more...

Το πιο φθηνό φάρμακο, ο διαλογισμός

Πιο φθηνό φάρμακο από τον διαλογισμό δεν υπάρχει.

Κάνεις όπου βρεθείς, όποτε θες, για ότι θες.

Δεν πληρώνεις πουθενά και μόνο αναπνέεις. Χρησιμοποιείς την δύναμη του νου σου, το φως της ψυχής σου και όλα πάνε προς το καλύτερο.

Register to read more...

Συγχώρεση και Υγεία

Η αγάπη και η συγχώρεση είναι η δύναμη της πραγματικής θεραπείας. Οι άνθρωποι δεν γινόμαστε καλά γιατί δεν ξεχνάμε. Δεν έχουμε μάθει να αφήνουμε τα αρνητικά γεγονότα πίσω μας. Ο κατώτερος νους τρέφεται από την αρνητικότητα. Θυμάται το κακό. Σχολιάζει το κακό. Εμμένει στο κακό. Δικαιολογείται μέσα από το κακό. Τρέφεται μέσα από το κακό.

Register to read more...

Υγεία και Αρρώστια, φως και σκοτάδι;

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
Κάποτε η Νύχτα με πολύ θυμό και γεμάτη αγανάκτηση,
πήγε στον Θεό ζητώντας το δίκιο της.
Τι συμβαίνει καλή μου Νύχτα; αποκρίθηκε Εκείνος.
Να! Ο Ήλιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μου.

 

Register to read more...

Η δύναμη των οραματιστών

Οι οραματιστές, πνευματικά μιλώντας, είναι οι ισχυρότεροι και ίσως και οι χρησιμότεροι άνθρωποι στη Γη.

Η δύναμη ενός οράματος, η έμπνευση ενός καλύτερου αύριου, είναι μια κινητήρια δύναμη στα ανώτερα πεδία που ωθεί το συλλογικό ασυνείδητο και τις κοινωνίες μας, σε αλλαγές. Αν κάτι καλό έχουμε να συνεισφέρουμε και εμείς στον κόσμο, είναι να οραματιζόμαστε ένα φωτεινότερο μέλλον και να στηρίζουμε τα φωτεινά σχέδια για την ανθρωπότητα με έμπρακτους τρόπους.

Register to read more...

template-joomspirit