Αποτοξίνωση και διαλογισμός

Θέλεις πραγματικά να αποτοξινωθείς;
Θέλεις να νιώσεις αγνός και δυνατός;
Τις ορμόνες σου να ισορροπούν;
To σώμα να μην πονά διαρκώς;
Τότε ανύψωσε τις σκέψεις σου.

Το πιο φθηνό φάρμακο, ο διαλογισμός

Πιο φθηνό φάρμακο από τον διαλογισμό δεν υπάρχει.
Κάνεις όπου βρεθείς, όποτε θες, για ότι θες.
Δεν πληρώνεις πουθενά και μόνο αναπνέεις. Χρησιμοποιείς την δύναμη του νου σου, το φως της ψυχής σου και όλα πάνε προς το καλύτερο.

Συγχώρεση και Υγεία

Η αγάπη και η συγχώρεση είναι η δύναμη της πραγματικής θεραπείας. Οι άνθρωποι δεν γινόμαστε καλά γιατί δεν ξεχνάμε. Δεν έχουμε μάθει να αφήνουμε τα αρνητικά γεγονότα πίσω μας. Ο κατώτερος νους τρέφεται από την αρνητικότητα. Θυμάται το κακό. Σχολιάζει το κακό. Εμμένει στο κακό. Δικαιολογείται μέσα από το κακό. Τρέφεται μέσα από το κακό.

Περισσότερα...

Υγεία και Αρρώστια, φως και σκοτάδι;

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
Κάποτε η Νύχτα με πολύ θυμό και γεμάτη αγανάκτηση,
πήγε στον Θεό ζητώντας το δίκιο της.
Τι συμβαίνει καλή μου Νύχτα; αποκρίθηκε Εκείνος.
Να! Ο Ήλιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μου.

 

Περισσότερα...

Η δύναμη των οραματιστών

Οι οραματιστές, πνευματικά μιλώντας, είναι οι ισχυρότεροι και ίσως και οι χρησιμότεροι άνθρωποι στη Γη.

Η δύναμη ενός οράματος, η έμπνευση ενός καλύτερου αύριου, είναι μια κινητήρια δύναμη στα ανώτερα πεδία που ωθεί το συλλογικό ασυνείδητο και τις κοινωνίες μας, σε αλλαγές. Αν κάτι καλό έχουμε να συνεισφέρουμε και εμείς στον κόσμο, είναι να οραματιζόμαστε ένα φωτεινότερο μέλλον και να στηρίζουμε τα φωτεινά σχέδια για την ανθρωπότητα με έμπρακτους τρόπους.

Περισσότερα...

Κρίσεις πανικού και διαλογισμός

Αυτά είναι τα συχνότερα συμπτώματα που αποδίδονται σε ψυχικές καταστάσεις που τις ονομάζουμε κρίσεις πανικού, αγοραφοβία κλπ.

Τα συμπτώματα αυτά εάν εξεταστούν από την πνευματική και ενεργειακή σκοπιά, συνδέονται με το αιθερικό μας σώμα και κατ΄ επέκταση με την ουσία της ενεργειακής μας δομής.

1. Ταχυπαλμία

2. Κρύος ιδρώτας 

Περισσότερα...

Προμηθέας

Ο Προμηθέας κρεμόταν αλυσοδεμένος για πολλές χιλιάδες χρόνια σ΄ένα βράχο στο Καύκασο. Τιμωρία του Δία να βασανίζεται από έναν αετό να του τρώει τα σωθικά μιας και αυτός ο Τιτάνας επέλεξε να βοηθήσει το ανθρώπινο γένος, κλέβοντας την ιερή φωτιά από τα ουράνια παλάτια.

Περισσότερα...

Η μαγική μας σχέση με το Νερό

Στην εποχή μας μελετάμε τα κύτταρα και το DNA , ξεχνάμε όμως πως και εμείς τα ανθρώπινα όντα είμαστε κύτταρα της Φύσης και μέρος της εξελεγκτικής διαδικασίας του δικού της DNA.
Σαν κύτταρα αυτού του Όλου, οφείλουμε να ζούμε σε αρμονία με την Μεγάλη Μητέρα μας και τα παιδιά της, την Φύση.

Η θάλασσα και το νερό είναι ο καλύτερος τρόπος να έρθουμε σε επαφή με την αρχέγονη δημιουργία μας, να ξαναχτίσουμε το σπίτι μας με καθαρότερα υλικά μέσα από την σωστή τροφή, συναισθήματα και σκέψεις.

Περισσότερα...